Aanbiedingen

Vakantieparken Zwitserland

Zwitserland Wallis
Het wapen van Zwitserland Zwitserland is in de zomer een prachtige vakantiebestemming. Maak er bijvoorbeeld lange wandeltochten of ga mountainbiken. In de winter zijn er goede wintersportmogelijkheden. Op de vakantieparken zijn ondermeer appartementen te huur.
Algemene informatie over Zwitserland

Zwitserland is een prachtig land voor een veelzijdige vakantie. Door de vele bergen kunt u hier bijvoorbeeld naartoe voor een sportieve vakantie, zowel in de zomer als de winter. Met een mountainbike, een goed paar wandelschoenen of juist met ski’s of een snowboard kunt u hier sportief genieten. Ook is het puur genieten van de frisse lucht, de mooie natuur en de mooie dorpen en steden. Het hoogste punt ligt op ruim 4600 meter, het laagste punt is het Lago Maggiore, op de grens met Italië.

Zien en doen tijdens uw vakantie in Zwitserland
Een aantal voorbeelden van leuke dorpjes en steden om te bezoeken zijn Genève en Lugano. De eerste stad ligt bij het gelijknamige meer, tussen de Alpen en de Jura. Deze chique stad is zeer zeker een bezoekje waard. Lugano ligt tussen de bergen en een meer en heeft een heerlijk klimaat. Wandel door de gezellige steegjes, bezoek een terrasje op het gezellige plein en geniet van de mooie stad. De grootste stad van het land is Zürich. Andere plaatsjes zijn Guarda, op 1650 meter hoogte, en Ernen, een mooi dorpje met huizen uit verschillende tijdsperken. Ook zult u buiten de dorpen veel mooie boerderijen tegen komen in het afwisselende landschap.

Eén van de meren van Zwitserland is al kort benoemd, het Lago Maggiore. Dit lange meer ligt slechts voor een klein deel in Zwitserland, het andere deel in Italië. Behalve dit meer zijn er nog veel meer meertjes te vinden, dit maakt de afwezigheid van een zee weer helemaal goed. Bijvoorbeeld het Meer van Genève is erg mooi, net als de Vieraldstättersee, op beide meren kunt u ook prachtige boottochten maken. Er zijn ook veel meren met leuke zandstrandjes, zoals bij Locarno of grasstrandjes zoals in Sihlse. Daarnaast zijn er ook rivieren, bijvoorbeeld de Rijn en de Rhône die in dit land ontspringen.

Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te doen in Zwitersland. Bezoek bijvoorbeeld Bern, een stad met een mooi centrum, veel kerken en maar liefst vier kastelen. Voor musea kunt u wederom naar Genève, u merkt al dat dit een veelzijdige stad is. Ook Zürich kent een aantal musea, net als een dierentuin en een aantal kerken. In het gebied Wallis kunt u ook een natuurvakantie combineren met bezoekjes aan musea. Bezichtig hier ook de Aardpiramiden van Euseigne, een indrukwekkend natuurverschijnsel.
Naar een regio / streek via de kaart of hieronder:
Pagina 1/1
****
-
Val d'Illiez
-
Wallis
Zoekcode:7946
Appartement Les Résidences Thermes Parc in Val d'Illiez, Wallis, ZwitserlandLigging van Appartement Les Résidences Thermes Parc in Val d'Illiez, Wallis, Zwitserland
  • Vier zwembaden, Openlucht, binnenbad en jacuzzi
  • Speeltuin voor de kleintjes
  • Neem een bezoekje aan het nabij gelegen kasteel
  • Huren van een appartement
In het mooie plaatsje Cal d'Illiez ligt Appartement Les Résidences Thermes Parc. Dit zeer comfortabele park ligt niet ver van een uitgestrekt skigebied. Lees meer...
Heuvel- bergachtige omgeving Bosrijke omgeving Er is een zwembad aanwezig Kindvriendelijk, speeltuin en/of kinderbad aanwezig Er zijn sportmogelijkheden WIFI (internet) aanwezig
Grootte: 40
Pagina 1/1